Και πάλι πρώτη για 4η χρονιά...

Η Universal Life για 4η χρονιά πρώτη σε αξιοπιστία

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Universal Life αναγνωρίζεται ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο.

Μετά από πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, τα αποτελέσματα έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι η Universal Life είναι πρώτη στις προτιμήσεις, κάτι που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος προς την Εταιρεία.  Συγκεκριμένα, η Universal Life έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για το Δείκτη Αξιοπιστίας Ασφαλιστικών Εταιρειών, ανάμεσα σε 600 καταναλωτές

                                  

Σε δήλωση του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, Δρ. Ανδρέας Κρητιώτης, δήλωσε ότι «τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μια επιβεβαίωση  της ηγετικής θέσης της Universal Life στον ασφαλιστικό τομέα, αλλά και μια επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και διαχρονικής προσήλωσης της Εταιρείας σε αξίες όπως ο επαγγελματισμός, τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, η συνέπεια και το ανθρωποκεντρικό πνεύμα».

Στόχος και υπόσχεση της Universal Life είναι να υπερβεί τις προσδοκίες των καταναλωτών συνεχίζοντας το έργο της με περισσότερη αφοσίωση, σκληρή δουλειά και συνέπεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα της Stockwatch κάνετε κλικ εδώ