Ένα ασφαλιστικό συνέδριο που «ανέτρεψε τα δεδομένα»

Με επίκεντρο το μήνυμα «Ανατρέπουμε τα Δεδομένα», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/09/2017 στo CineStudio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Παγκύπριο ασφαλιστικό συνέδριο της Universal Life με την καθολική συμμετοχή του συνόλου του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος  Γιώργος Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης, και μέλη της Ανώτερης Διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας.

Σε χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας Δρ. Ανδρέας Κρητιώτης μίλησε για τα δεδομένα της νέας ψηφιακής εποχής όπου ο καταναλωτής διαθέτει πλέον τη δική του φωνή κάνοντας το ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου πολύ πιο σύνθετο και δύσκολο, αφού καλείται να εξυπηρετεί ένα πιο απαιτητικό καταναλωτή. Ως εκ τούτου, όπως ανέφερε, στόχος της Universal Life είναι να εφοδιάσει το ασφαλιστικό της δυναμικό με πρωτοποριακά εργαλεία ώστε να είναι έτοιμο όχι μόνο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στο πελατολόγιο του.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κος Κούλλης Σαββίδης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους μίλησε με τη σειρά του για τη δυναμική που αποκτά η Universal Life μέσα από τη συνεργασία της με την Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα καθώς και τις καινούριες προοπτικές που δημιουργούνται.  Αναφέρθηκε επίσης και στα νέα σύγχρονα εργαλεία που αναπτύσσει η Εταιρεία που σύντομα θα έχουν στη διάθεση τους οι ασφαλιστικοί της σύμβουλοι για εκπαίδευση και για καλύτερη ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη ώστε να του προσφέρεται η πιο ιδανική γι αυτόν λύση. Τόνισε επίσης ότι η Εταιρεία θα πετύχει την «ανατροπή» στηρίζοντας το ασφαλιστικό δυναμικό της,  επενδύοντας στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και κατευθύνοντας το σε ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο ρόλο εξειδικευμένου συμβούλου.

Ιδιαίτερη στιγμή στο συνέδριο,  αποτέλεσε η ομιλία του επίσημου προσκεκλημένου, του κορυφαίου διεθνή υπερμαραθωνοδρόμου Γιάννη Κούρου ο οποίος έχει καταρρίψει πάνω από 150 παγκόσμια ρεκόρ. Όπως δήλωσε ο ίδιος, το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στη δυνατότητα του κάθε ατόμου να ξεπερνά τον εαυτό του και να ανατρέπει τα δεδομένα έχοντας ως κύριο όπλο τη δύναμη της ψυχής και την πνευματικότητα. Μίλησε επίσης για τις αξίες της προσπάθειας, της επιμονής και της θέλησης καθώς επίσης και του αγωνιστικού πνεύματος, τα οποία υπερνικούν κάθε εμπόδιο όταν επιστρατεύονται τόσο οι σωματικές αλλά κυρίως οι πνευματικές δυνάμεις.