“ Χορεύοντας στους ρυθμούς του Ζορμπά…...” Η Universal Life βράβευσε τους Άριστους Ασφαλιστές της

Την τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστών της για το 2015 πραγματοποίησε η Universal Life, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, στην παρουσία της Εφόρου Ασφαλίσεων, κας Βικτώριας Νάταρ και της Βοηθού Εφόρου Ασφαλίσεων κας Τώνιας Τσαγγάρη.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Δρ. Φώτος Φωτιάδης, συνεχάρη και ευχαρίστησε του ΄Αριστους των Ασφαλιστών για το 2015, εκείνους που όπως χαρακτηριστικά είπε, «με αφοσίωση, μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά αλλά και πίστη στον εαυτό τους, δούλεψαν και πέτυχαν τον στόχο τους, αγωνιζόμενοι στην πρώτη γραμμή.»

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Γεωργίου, απευθυνόμενος προς τους Kορυφαίους της χρονιάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στόχος μας σ’ αυτή την παρατεταμένη οικονομική κρίση πρέπει να είναι οι πελάτες μας να αισθάνονται ότι η Εταιρεία βρίσκεται δίπλα τους για πιστή εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών τους αναγκών» τονίζοντας τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα που διακρίνει τη Universal Life. 

Με τη σειρά του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, Δρ Ανδρέας Κ. Κρητιώτης, αναφέρθηκε στα κύρια συστατικά μιας συστηματικής και διαχρονικής επιτυχίας και δήλωσε αισιόδοξος ότι με τη σκληρή δουλειά, συνεργασία αλλά και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τους ασφαλιστές της Universal Life θα την οδηγήσουν σε ακόμα ψηλότερα σκαλοπάτια.  

H τελετή βράβευσης ήταν εμπνευσμένη από την ελληνική ταινία Ζορμπάς και τον πρωταγωνιστή της, Αλέξη Ζορμπά, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία ως το σύμβολο της Ελληνικής ψυχής και της δύναμης της Ζωής στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε κορυφαίο ασφαλιστή της Universal Life.  Όπως δε χαρακτηριστικά ανέφερε ο ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κούλλης Σαββίδης, «η Μαγκιά και η Υπερηφάνεια αποτελούν απαραίτητο συστατικό στο γενετικό κώδικα των ασφαλιστών της Εταιρείας μας.» Xορευτική ομάδα αποτελούμενη από επαγγελματίες χορευτές χόρεψαν διασκευασμένους χορούς του Ζορμπά.

Στους διακριθέντες ασφαλιστές απονεμήθηκαν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις για την παραγωγή τους το 2015 από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.   Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι  ακόλουθοι ασφαλιστές:

  • Πρώτος ο Δημήτρης Κ. Τσικκίνης, του Υποκαταστήματος Ιάσονα Γ. Κυριάκου στη Λεμεσό
  • Δεύτερος ο Μεθόδιος Παπαμεθοδίου, του Υποκαταστήματος Τάκη Χριστοδούλου στη Λευκωσία
  • Τρίτη η Ρίτσα Σαββίδου, του Υποκαταστήματος Δημήτρη Πεχλιβάνη στη Λευκωσία

Κορυφαία Υποκαταστήματα

  • Πρώτο αναδείχθηκε το υποκατάστημα Χριστάκη Μακρή στη Λευκωσία στο οποίο απονεμήθηκε επίσης το βραβείο Ποιότητας Υποκαταστήματος
  • Δεύτερο αναδείχθηκε το υποκατάστημα Μιχάλη Αργυρίδη στη Λευκωσία
  • Tρίτο αναδείχθηκε το υποκατάστημα Ιάσονα Γ. Κυριακού στη Λεμεσό