Κατάθεση Ψυχής


Βραβεύσεις Κορυφαίων Ασφαλιστών
Universal Life 2013

 Κατάθεση Ψυχής 

 

«Μπορούμε να φτάσουμε όσο ψηλά θελήσουμε φτάνει να το πιστέψουμε και να παλέψουμε. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στα Όνειρα μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Το Σύμπαν πραγματικά συνωμοτεί στο να πετύχεις το Όραμα σου φτάνει εσύ να αποδείξεις ότι το αξίζεις.»

 

Με αυτά τα λόγια ο κος Γιώργος Ανδρέου, ο πρώτος Κύπριος που κατάφερε να ανεβεί στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, παρότρυνε το ασφαλιστικό δίκτυο της Universal Life να συνεχίσει τις προσπάθειές του.  Ο κος Ανδρέου ήταν ο κύριος ομιλητής στην τελετή βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστών της Universal Life που έγινε την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό.  Η τελετή έγινε στην παρουσία της Εφόρου Ασφαλίσεων, κας Βικτώριας Νάταρ, της Βοηθού Εφόρου, κας Τώνιας Τσαγγάρη, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κου Φώτου Φωτιάδη, του Αντιπροέδρου, κου Ανδρέα Γεωργίου, του Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή, κου Ανδρέα Κρητιώτη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντών και άλλων στελεχών της Εταιρείας καθώς και ολόκληρου του Ασφαλιστικού Δικτύου της Universal Life.

 

Κοινό χαρακτηριστικό των ομιλιών της βραδιάς από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης και από τον Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή και το Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρείας ήταν ότι ο ζήλος, η εργατικότητα, ο επαγγελματισμός και προπαντός η κατάθεση ψυχής ήταν αυτά που βοήθησαν τους βραβευθέντες να κατακτήσουν τη δική τους κορυφή και να διακριθούν μέσα από τις τόσο αντίξοες συνθήκες με τις οποίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι το 2013 ενθαρρύνοντας τους παράλληλα να συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα  τις προσπάθειες που καταβάλλουν για διάκριση.

 

Η τελετή συνεχίστηκε και έκλεισε με τη βράβευση όλων των Κορυφαίων Ασφαλιστών. Οι τρεις πρώτοι ασφαλιστές του 2013 ήταν:

 

Πρώτος ασφαλιστής: ο Μεθόδιος Παπαμεθοδίου του υποκαταστήματος Στροβόλου στη Λευκωσία.

 

Δεύτερος: ο Άδωνης Άδωνη του υποκαταστήματος Αγ. Αντωνίου στη Λευκωσία και

 

Τρίτος: ο Φειδίας Παπανικολάου του υποκαστήματος Πάφου.

 

Βραβεύτηκαν επίσης οι τρεις πρώτοι Διευθυντές Υποκαταστήματος με την ψηλότερη παραγωγή:

 

Πρώτος: ο Χριστάκης Μακρής, υποκατάστημα Αγίου Αντωνίου, Λευκωσία

 

Δεύτερος: ο Μάριος Γεωργίου, υποκατάστημα Λεμεσού

 

Τρίτος: o Αρέστης Οικονόμου, υποκατάστημα Πάφου

 

 

Την παρουσίαση ανέλαβε ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Ανδρέας Γιόρτσιος με τη βοήθεια στελεχών της Εταιρείας ενώ η βραδιά έκλεισε με δείπνο και μουσική.

 

Στις φωτογραφίες παρακάτω στιγμές από την εκδήλωση και τις παρουσιάσεις.

 

Κατάθεση ψυχής: Το θέμα της Τελετής Βράβευσης

 

Από την προσπάθεια του κ Γιώργου Ανδρέου να «κατακτήσει την κορυφή»

 

 

 

Ο πρώτος ασφαλιστής για το 2013 κος Μεθόδιος Παπαμεθοδίου πλαισιωμένος από τους κυρίους Κρητιώτη, Φωτιάδη και Γεωργίου

 

 

Ο πρώτος σε παραγωγή Διευθυντής Υποκαταστήματος, κος Χριστάκης Μακρής πλαισιωμένος από τους κύριους Κρητιώτη, Φωτιάδη, Γεωργίου και Σαββίδη

 

 

 

Οι παρουσιαστές της βραδιάς